Researching and Writing

Studii - Eficacitatea Dezinfectarii cu Generatoarele de Ozon

 

Studiu privind eficacitatea distrugerii microbiene a generatorului nostru 

Studiul realizat de laboratorul acreditat de analiză chimică din Padova a evaluat capacitatea generatorului  de a distruge și elimina mai mult de 99,98% din principalele microorganisme contaminante din apă (în special Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans) .

Raport MAPS

Studiu asupra eficacitatii distrugerii microbiene în aer

Departamentul de Medicamente pentru animale, productii si sanatate al Università degli Studi di Padova a evaluat eficacitatea tratamentului de igienizare a aerului realizat de generatorul nostru în medii contaminate de microorganisme furnizate cu caracteristici particulare de rezistenta si patogenitate.

Certificate si Premii

Am efectuat teste de laborator si toate certificarile in conformitate cu legislatia si cerintele EU.

 
generator-ozon-pareri-premiu.png

Primu National Angi - Asociatia Nationala a Tinerilor Inovatori

Asociatia Nationala a Tinerilor Inovatori- Premiul a fost acordat companiei Sanity System pentru cea mai buna inovare italiana in domeniul energiei si mediului inconjurator.

ozon-generator-ec.png

Premiul 100 de excelențe italiene

„100 Eccellenze Italiane” (100 Excelențe italiene) Premiul 2019 acordat de Asociația Liber pentru Sanity System drept cea mai bună companie din categoria dezinfectare pentru mediu.

generator-ozon-iso.png

ISO 900:2015 Certificat

Certifică respectarea standardelor calitative stabilite la nivel internațional ale procesului productiv. Mai mult, certifică capacitatea noastră de a satisface așteptările clienților și de a păstra și îmbunătăți în timp calitatea produselor și serviciilor pe piață.

aparat-ozonizare-iso-ce.jpg

Marcă comercială CE

Acesta afirmă conformitatea generatorilor noștri de ozon la cerințele esențiale așteptate de legislația europeană în domeniile de siguranță, sănătate publică și apărare a clienților (Directiva nr. 89/392 / CEE e smi, Directiva nr. 89/336 / CEE e smi și Directiva nr. 72/23 / CEE e smi). Dispozitivele noastre, majoritatea cu o putere mai mică de 50 volți, nu sunt supuse acestor reguli, dar am ales în egală măsură să le trimitem pentru a proteja sănătatea și siguranța clienților noștri. Marcajul CE prezent pe produsele noastre este plasat pe baza unei certificări lansate de un laborator independent și susținute de un manual tehnic format din mai mult de 500 de pagini.

generator-ozonizare-auto.jpg

Registrul A.E.E.

Abonament la Registrul AEE (Registrul producătorilor de dispozitive electrice și electronice)

Ne califică ca o companie italiană care produce generatoare de ozon. Abonamentul la Registru se referă la angajamentul nostru pentru respectarea naturii. Pentru a obține acces, este necesară înregistrarea la un consorțiu desemnat pentru eliminarea dispozitivelor care nu mai funcționează.

aparat-ozonizare-auto-eu.jpg

Consortiu National pentru Ambalaje

Înregistrare la CONAI - Consorzio Nazionale Imballaggi (National Consortium Packaging) În calitate de companie care utilizează ambalaje, aderăm la acest consorțiu creat pentru prevenirea, restaurarea și reciclarea principalelor materiale de ambalare precum oțel, aluminiu, hârtie, lemn, plastic și sticlă. Datorită contribuției unor companii precum a noastră, CONAI participă ca suport pentru activitățile de colectare diferențiată a deșeurilor și de reciclare a ambalajelor.

lege-respectare-sanity

Respectarea Legii D.Lgs. 81/2008

Toate generatoarele noastre de ozon sunt construite în întregime în Italia și respectă reglementările cuprinse în D.Lgs. 81/2008, Text unic în materie de protecție a sănătății și securității în locurile de muncă.