Cleaning

Despre Noi

Servicii igienizare si dezinfectie cu apart de ozonizare.

Credem cu tărie că prevenirea bolilor, alergiilor și infecțiilor începe cu igienizarea corectă a aerului pe care îl respirăm sau a apei pe care o folosim, precum și a celor mai importante suprafețe cu care intrăm în contact.
În centrul preocupărilor noastre stă protejarea sănătății dumneavoastră și mai ales a mediului, cu ajutorul microbiologiei. În acest scop, ne străduim să promovăm adoptarea unor practici eficiente de prevenire, precum igienizarea cu ozon, adevărata cheie pentru a asigura clienților și personalului dumneavoastră un nivel ridicat de igienă și siguranță la locul de muncă.

 

Avantajele colaborarii cu noi

Garantam Calitate

Garantam cele mai calitative si profesionale servicii de pe piata.

Suport situatii exceptionale 24/7 in raza orasului Timisoara.

Din Ozon in Oxigen

Generatoarele noastre dispun de un dispozitiv ce captează ozonul residual la sfârșitul tratamentului și îl transformă în oxigen.

Control Electronic

Generatoarele de ozon sunt dotate cu unitati de control electronic. Aceste sisteme automatizate produc exact cantitatea necesara de ozon si nu are efecte adverse asupra mediului înconjurător. Generatorul este conceput in primul rand pt siguranta dvs.

100% Ecologic

Aparat de ozonizare nu elimina reziduuri toxice în mediul inconjurator, in proces nu sunt folositi detergenti chimici. Ozonul este o subtanta naturala ecologic pura.

Consultanta Gratuita

Oferim Consultanta Gratuita mediului public si privat pentru a identifica cele mai potrivite solutii inchiriere, cumparare sau servicii complete de ozonizare.
Nu ezita sa ne contactezi!

Parteneri

Devino partenerul nostru, suntem deschisi pentru orice tip de colaborare. Indiferent de marime, service auto, multinationala sau hotel suntem aici pentru a-ti oferi sprijinul nostru si solutii concrete.